Szabadidő Magazin

Kulturális hírek, sport programok, tudományos eredmények, tudósítások aktuális eseményekről.

Fordítás

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

A Papp László Budapest Sportaréna 2016. évi tervei és rendezvényei

2015.12.15. 19:38 SI

Róna Andrea, a Budapest Sportaréna üzletfejlesztési igazgatója hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón mondta el üzleti terveiket. 

Schwab Richard, a Budapest Aréna üzemeltetője, a Gránit Pólus üzletfejlesztési vezérigazgatója tájékoztatott, hogy hétvégi csomagokat árulnak majd rendezvényeikhez, szállodákkal együttműködve.


A Papp László Budapest Sportaréna 2015-ben is fokozta népszerűségét a hazai rendezvénypiacon, 80 eseménynapot tudva magáénak. Látogatószáma idén is eléri a félmilliót, fejlesztései pedig lehetővé teszik az ügyfél élmények növelését. 2016-ban várhatóan még több népszerű hazai és nemzetközi sztárral, valamint korszerű kényelmi szolgáltatással várja látogatóit a BudapestAréna.


A BudapestAréna, mint Magyarország legnagyobb fedett, multifunkcionális rendezvényhelyszíne, a sokszínű program kínálata révén 2015-ben is félmillió látogatót vonzott. A zenei, kulturális események továbbra is a paletta legnagyobb részét, mintegy 60%-át képviselték; miközben a kiállítások, kongresszusok, és sportesemények, közel 20-20%-os arányban jelentek meg. A maradék 1-2%-ot pedig zártkörű vállalati események reprezentálták.

A vállalati szféra egyre nagyobb érdeklődést mutat a BudapestAréna üzleti szolgáltatásai iránt és örvendetes tény, hogy a páholyszinten kialakított 20 páholy teljes kihasználtsággal üzemel. A páholyok nemcsak kikapcsolódást és élményéket nyújtanak, hanem az üzleti kapcsolattartás eszközeként is funkcionálnak. A BudapestAréna üzleti partnereinek még jobb kiszolgálása érdekében a páholyszint átalakítása is megtörtént 2015-ben, melynek avatójára a november 22-i Andrea Bocelli koncerten került sor, megtisztelve ezzel a páholybérlőket és vendégeit. Mintegy 260 ezer eurós beruházás keretében, Szendrő Péter belsőépítész tervei alapján került átalakításra a 2. emeleti Páholy Bar&Lounge területe, megnövelve ezzel a Bar kapacitását és területét. A BudapestAréna indusztriális jellegéhez hűen, de azt kiegészítve és otthonossá téve, fényfestés eszközeit használva a terület egy korszerű és otthonos szórakozóhellyé alakult. A falakon óriás poszterek hirdetik a BudapestAréna történelmi fellépőit, a Bar környezetében, a teljes falfelületet beborítva, pedig Haragos Péter kortárs grafikus művész megvilágított geometrikus alkotása jelenik meg egy speciális áttetsző burkolat mögül.
A páholyszint továbbra is az üzlet és a szórakozás találkozásának tökéletes helyszíne és nagy népszerűségnek örvend az üzleti élet szereplői körében. A különböző méretű páholyok teljes mértékben kiszolgálják a zártkörűség igényeit: a lelátón elszeparált bársonyszékekkel, minibárral, gardróbbal, társalgóval és privát toalettel. A páholyvendégek külön bejáratú, kizárólag a használatukra fenntartott páholyparkolóba állhatnak és a páholyszintre külön lifttel érkezhetnek.  A teljesen felújított  Páholy Bar&Lounge minden koncerten biztosítja az exkluzív vendéglátást és a jó hangulatot, ahol gyakoriak a koncert utáni partik és művésztalálkozók.

Nagy létszámú, akár 120 fős vállalati rendezvények különleges helyszíne az Aréna 3. emeletén található Sky Restaurant & Bar, ahol a vendégek vacsorával egybekötve élvezhetik a rendezvényeinket.
BudapestAréna a konferenciák és kongresszusok megrendezésére is tökéletes helyszín. Területén 4 db 450 m2-es és 1 db 860 m2-es különtermével nemcsak a kongresszusok szekcióinak elhelyezésére alkalmas, hanem koncert előtti és utáni vállalati rendezvények, partner-partik, csapatépítő tréningek, termékbemutatók, sajtótájékoztatók megrendezésére is.
A BudapestAréna üzleti szolgáltatásai teljes mértékben kiszolgálják azoknak a vállalatoknak az igényeit, akik megkülönböztetett figyelmet fordítanak üzleti kapcsolataik fejlesztésére.

Vendéglátás és catering területen professzionális partnerével, a Bonus Party Service Kft.-vel együttműködve tovább szélesedett a BudapestAréna kínálata és bevezetésre kerültek a digitális ártáblák. A Violetta koncerteken az online előrerendelést is kipróbálhatták a látogatók. Ennek lényege, hogy a Simple mobiltelefonos alkalmazás segítségével a jegyvásárlók előre, úgynevezett „cashless” módon, vagyis készpénzhasználat nélkül a telefonjukon fizethették ki a különféle meleg-étel csomagokat és azokat sorban állás nélkül vehették át a BudapestAréna arra kijelölt területén. A tapasztalatok alapján a BudapestAréna ezt a kényelmi szolgáltatását, a rendezvényszervezőkkel való együttműködés keretében szeretné 2016-ban teljes körűen bevezetni. Az Aréna „cashless” szolgáltatásai közé fel kívánja venni a Simple alkalmazáson keresztül történő parkoló díj rendezést is, illetve a mobilpincér szolgáltatást a páholyokban.

A november 13-i párizsi terrorcselekmények nyomán a BudapestAréna növelte és megerősítette biztonsági intézkedéseit, melynek keretében bevezetésre került a rendszeres ruházat és csomag átvizsgálás és gépjármű ellenőrzés is.
Együtt működve a rendezvényszervezőkkel esetenként tűzszerészeti átvizsgálás történik.
A rendkívüli helyzet fennmaradásáig az Aréna fenntartja fokozott biztonsági intézkedéseit.

A Páholy Bar& Lounge átalakítása mellett a BudapestAréna 2015. évi beruházásai között megtalálható a kor követelményeinek megfelelő video-csillár (scoreboard), valamint a belső tájékoztatásra és reklámok közvetítésére is alkalmas zártkörű HD TV rendszer.

2015 népszerű eseményei:
Mága Újévi Koncert, Slipknot, Cirque du Soleil, Országos Táncház Találkozó és a Csík zenekar, Edda 40, Magyar Menyegző, World Wrestling Enterntainment Live, Robert Davi, Roxette, André Rieu, One Republic, Lindsey Sterling, Violetta Live, 2Cellos, Lord of the Dance, James Arthur, Brit Floyd, David Helfgott, Slash, Bocelli, Gladiátor, Havasi Symphonic, Nightwish, Nigel Kennedy, Ákos, Caramel, Irigy Hónaljmirigy, Fenyő, Demjén, Cesar Millan, Ghymes Nagykarácsony és még sokan mások.

2015 legnépszerűbb sportrendezvényei:
Fitbalance, Judo Grand Prix, Női Kézilabda Final Four, Női Kézilabda EB, Uniqa Lovas Világkupa, Tennis Classics.

2015 kiállításai:
Esküvő Kiállítás, Kitchen Expo, Garden & Green Expo,  Baba-Mama Expo.

2016. évi várható rendezvények:
Mága Zoltán Újévi Koncertje, István, a király; Ennio Morricone; Imagine Dragons; Esküvő Kiállítás; Olimpiai Jégkorong selejtező torna; Rúzsa Magdi; Scorpions; Bródy János; Lara Fabian; Hans Zimmer; André Rieu; Shrek, a musical; Black Sabbath; The Cure.

A felsoroltakon kívül tárgyalás alatt áll több koncert és sportesemény is, melyek bejelentése még nem történt meg.

További információ esetén kapcsolattartó:
Róna Andrea                                                                    Lak Tibor
Email: arona@demjangroup.com            Email: lak.tibor@budapestarena.hu

komment

süti beállítások módosítása