Szabadidő Magazin

Kulturális hírek, sport programok, tudományos eredmények, tudósítások aktuális eseményekről.

Fordítás

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

KIÁLLÍTÁS - “IL SOLE DEL SALENTO” MAGYARORSZÁGON

2012.07.08. 16:46 SI

Salento Napsugarai Magyarországon

A magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara (CCIU) legfőbb feladata az Olaszország és Magyarország közötti gazdasági, kereskedelmi kapcsolatok és a kommunikáció fejlesztése, a Kamara továbbá a helyi kis- és középvállalatok megbízható támasza. A Kamara tevékenységének célja, hogy előmozdítsa és megtartsa az “Il Sole del Salento” rendezvényt Magyarországon. Ilyen módon a Kamara elősegíti a két ország közötti üzleti lehetőségek és tapasztalatok egységesítését és cseréjét. A vállalatoknak lehetőségük van minőségi termékek és szolgáltatások kereskedelmére a Kamara segítségével.

A workshop 2012. július 6-án volt 9.30 és 17 óra között a Four Season Hotel Gresham Palota Páva termében.

A kezdeményezés célja a magyar kereslet és salentoi kínálat (Salento Dél-Olaszország egyik régiója) találkozásának elősegítése.

A következő szakterületek vállalatai képviseltették magukat a kiállításon:

• ÉLELMISZERIPAR: bor, olaj, zöldség, gyümölcs, pékáru, cukrászsütemények, kávé, haltermékek, mélyhűtött termékek, tészta - és biotermékek
• TURIZMUS: utazásszervezők, utazási irodák
• ÉPÍTŐIPAR: tervezés, köz- és magánépületek tervezése
• ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ ENERGIA: napelem, szélerőmű, harmadik generációs létesítmények
• INFORMATIKA: webmaster, szoftvertervezés

Résztvett többek között:

 Quarta Caffé Barocco kávéjával: www.cartacaffe.com

 Elena Cretti Degas: www.degas danzai.it

INFORMÁCIÓK:

 Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara, vagy a közreműködő CCIU Italia Excellence Kft.-t

A Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara és az Itália Excelence Kft a Magyarország és Olaszország közti gazdasági- kereskedelmi kapcsolatok fejlesztése, a kommunikáció előmozdításának illetve a helyi kis és közép vállalkozások fejlesztésének érdekében kezdeményezték a „Salento Napsugarai Magyarországon”  című esemény megrendezését.

A kezdeményezéssel szeretnék előmozdítani a két ország kereskedelmi aktivitásának növekedését, az országok közötti tapasztalatok egyesítését, megadni a lehetőséget a salentói cégeknek a magyar partnerekkel való találkozásra – ezáltal együttműködések kiépítésére, illetve magyarországi képviseletek létrehozására – és arra, hogy bemutassák a termékeiket illetve szolgáltatásaikat Magyarországon.

A rendezvénynek budapesti Gresham –Palota Four Seasons Hotel adott otthont, az esemény célja, hogy méltóképpen bemutassa a made in Salento termékeket és elősegítse a magyar kereslet és a salentói kínálat találkozását. Az eseményen felsorakoztak a Salentóból érkező agrár és élelmiszeripari kézműves és divat-design termékek, a turizmus képviselői különös figyelmet fordítva az olasz kultúra és a művészet bemutatására.

A rendezvényen fellépett: Torre Paduli csörgődobosai

továbbiak: www.cciu.com

komment

süti beállítások módosítása