Szabadidő Magazin

Kulturális hírek, sport programok, tudományos eredmények, tudósítások aktuális eseményekről.

Fordítás

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Disney On Ice Budapesten 2010. december 2-5.

2010.11.05. 12:04 SI

 
DISNEYLAND BUDAPESTRE ÉRKEZIK

Decemberben ismét Disney On Ice produkciót láthatunk Budapesten.

A Hihetetlen kalandok Disneylandben című jégrevü a kedvenc mesehősök mellett elhozza nekünk a világ legkedveltebb vidámparkjának látványosságait is!

A Disney On Ice produkciójának nézői felidézhetik egykori disneylandi élményeiket; ha pedig még nem jártak a mesék megelevenedett birodalmában, most izgalmas kalandokban vehetnek részt – persze a legkedveltebb Disney-karakterek társaságában!

A Feld Entertainment műsora ugyanis a legnépszerűbb Disney-figurákat hozza el: többek között itt lesz Mickey és Minnie, Donald, Goofy, Pluto, Hófehérke és Hamupipőke, Balu, Alice és a Bolondos Kalapos…és még sorolhatnánk.

Az új kedvencek közül érkezik a Hihetetlen Család és jön az idei nyár legviccesebb filmjének hőse is: Buzz Lightyear a Toy Storyból.

A show díszlete, a tánc, a fények és a kosztümök az 1960-as évek elejének disneylandi hangulatát idézik, ugyanakkor a kreatív csapat jókora csavart is belevitt az előadásba azzal, hogy a legújabb hősök (Hihetetlen család, Buzz) is bekerültek a történetbe.

Az előadásban felbukkannak a Disney-parkok legkedveltebb attrakciói. A látvány felelősei arra törekedtek, hogy az egyedi látványvilágú előadásban minden épp úgy nézzen ki, mint disneylandi eredetije.

A korábbi Disney On Ice előadásokhoz képest fontos újdonság, hogy a jégrevü új helyszínen, a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban lesz látható, így a nézők a jég közvetlen közeléből figyelhetik majd az eseményeket – mintha csak együtt korcsolyáznának kedvenc Disney-hőseikkel.

HIHETETLEN KALANDOK DISNEYLANDBEN
2010. december 2-5.
SYMA Sport- és Rendezvényközpont

A rendezvényre már kaphatók jegyek a disneyonice.hu, a jegy.hu, a ticketportal.hu és a tex.hu oldalakon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

komment

süti beállítások módosítása